Přeskočit na obsah
Používáním webu vyjadřujete souhlas s využíváním cookies.

Objevování života

Objevování života

JAKÝ NEJLEPŠÍ DAR BY VÁM BŮH MOHL DÁT?
Objevování života. Jaké je hlavní téma kurzu Objevování života?


1.10 Lekce 1 Dobrý Bůh

8.10 Lekce 2 Důvěryhodný Bůh 

15.10 Lekce 3 Štědrý Bůh

 22.10 Lekce 4 Bůh, který osvobozuje

 29.10 Lekce 5 Bůh, který dává naplnění

 5.11 Lekce 6 Bůh, který dává život

 12.11. Lekce 7 Radostný Bůh


Objevování života. Jaké je hlavní téma kurzu Objevování života?

Všichni chceme být šťastní. Proč je tak těžké nalézt trvalé štěstí?

Kurz Objevování života odhaluje všechny ty malé bůžky, kteří nám slibují spoustu štěstí, ale dávají ho jen hodně málo. Kurz postupně prochází příběh Bible (stvoření, pád, vykoupení, nové stvoření) a ukazuje, že naše nejhlubší touha po štěstí může být uspokojena jen v jediné osobě. Nejlepší dar, který nám Bůh může dát, je on sám.

Pro koho je kurz určen?

Kurz Objevování života má jasně promlouvat k těm lidem, kteří se nepovažují za nábožensky založené a nikdy nečetli Bibli. Má také stimulovat hlubší diskusi mezi Kristovými následovníky.

Jaký nejlepší dar by vám Bůh mohl dál? 

To, po čem v životě toužíme nejvíce, má vliv na náš postoj k životu, rozhodování a v konečném důsledku i na náš osud. Sedm lekcí kurzu Objevování života pomáhá lidem zjistit, pro co opravdu žijí, a ukazuje, jak Bůh v Kristu naplňuje naši nejhlubší touhu – touhu po štěstí. 

Naší nadějí i modlitbou je nejen to, aby si lidé opravdu příjemně užili kurz Objevování života a trochu lépe se seznámili s Biblí, naší nadějí a modlitbou je to, aby lidé začali žít s Bohem, protože žádné štěstí není větší, žádné potěšení hlubší a žádný dar úžasnější než poznávání Boha. 

„Bible není cílem sama o sobě,“ napsal evangelista A. W. Tozer, „ale prostředkem, který přivádí lidi ke konečnému a uspokojujícímu poznání Boha, umožňuje jim vstoupit do Boží přítomnosti a radovat se z ní, okusit a poznat vnitřní sladkost samotného Boha v samotném středu svých srdcí.“


Více o tomto projektu zde - https://promisecz.org/kurz/objevovani-zivota/